Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Λίγα λόγια για εμάς

dreams | Takis Zempilis


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Με αγάπη στο αντικείμενο μας, συνεχής έρευνα και μεράκι φροντίζουμε πάντοτε να προσφέρουμε καινοτόμες ιδέες στολισμού για τον γάμο ή τη βάπτιση, που θα σας εντυπωσιάσουν.

Στο ανθοπωλείο μας στο Ρέθυμνο, θα συναντήσετε δημιουργικούς ανθρώπους, που συνδυάζουν έμπνευση και ενθουσιασμό και παρέχουν προϊόντα και υπηρεσίες γύρω από τα άνθη, την διακόσμηση, τον στολισμό γάμου, βάφτισης αλλά και εταιρικών εκδηλώσεων.

Με πολύχρονη εμπειρία, έχουμε πλέον την ικανότητα να έχουμε μεγάλη ποικιλία σε προτάσεις τόσο για τις καθημερινές ανάγκες των πελατών μας, όσο και για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής τους, όπως είναι ο γάμος και η βάφτιση των παιδιών τους.
 

 

Με τη πρέπουσα προσοχή προσφέρουμε υπηρεσίες στολισμού γάμων και βάπτισης στο Ρέθυμνο αλλά και στις γύρω περιοχές!

Ελάτε στο χώρο μας, για να σας δείξουμε καταπληκτικές ιδέες για ιδιαίτερους στολισμούς γάμου, βάπτισης, σπιτιού, εκκλησίας και άλλων εκδηλώσεων, αλλά και να μοιραστείτε μαζί μας τις ιδέες για εκείνη τη μοναδική ημέρα. Από τη πλευρά μας αναλαμβάνουμε από τη πρώτη στιγμή την απαλλαγή σας από το άγχος έτσι ώστε όλα να είναι όπως πρέπει και σε τιμές που εκπλήσσουν!

Δώστε λάμψη στις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας!